2
ANP

App Store en Apple Music tijdlang onbereikbaar door storing

De Apple App Store, Mac App Store en Apple Music hebben last gehad van een storing. De diensten zijn een tijdlang niet bereikbaar geweest. De problemen deden zich zeker voor sinds 14 uur vanmiddag, hoewel de eerste meldingen rond 12.30 uur al binnenkwamen.

De meldingen stroomden binnen op Twitter en ook op de statuspagina van Apples diensten werd de dienstonderbreking erkend. De storing leek zich vooral voor te doen in de regio’s West-Europa, de oostkust van de VS, Japan en Indonesië, volgens de kaart van DownDetector. 

2 De rode vlekken geven aan waar de storing wordt gemeld.
RV De rode vlekken geven aan waar de storing wordt gemeld.

Net voor 18 uur leken de problemen deels opgelost. Enkele gebruikers op Twitter melden nog dat ze de App Store niet kunnen bereiken, maar op de statuspagina van Apple lijkt alles wel weer in orde te zijn. 

Op dit moment is het nog niet duidelijk wat de oorzaak is van de panne. Apple heeft nog niets over de storing gemeld via zijn officiële supportkanaal op Twitter. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer