4
Shutterstock

De beste noise-cancelling koptelefoons van het moment

Wil jij ook af toe helemaal van de wereld kunnen zijn, tenminste auditief? Dan heb je een koptelefoon met drie kenmerken nodig. Hij moet over-ear zijn, om je oren fysiek te beschermen tegen de buitenwereld, noise cancelling om het laatste omgevingsgeluid uit te wissen, en liefst ook nog draadloos. Dit zijn drie uitstekende modellen.

Sennheiser Momentum Wireless (€ 356)

Het Duitse merk Sennheiser scoort momenteel met de nieuwste versie van zijn Momentum Wireless-koptelefoons. Ze weren omgevingsgeluid met noise cancelling en een technologie die Sennheiser ‘Transparent Hearing’ noemt. Als je toch nog iéts van de omgeving wilt horen, kun je het acceptabele geluidsvolume daarvan instellen. De hoofdbeugel en oorschelpen zijn bovendien gewatteerd met schapenleer, voor het draaggemak. Ook zit er een Smart Pause-functie in, die je muziek automatisch pauzeert bij het afzetten van de koptelefoon. Bekijk hier de Sennheiser Momentum Wireless.

(lees verder onder de foto)

4 Sennheiser Momentum Wireless
Sennheiser Sennheiser Momentum Wireless

Bose Noise Cancelling 700 (€ 329)

Het Amerikaanse Bose heeft veel van zijn technologische voorsprong ten opzichte van andere merken de afgelopen jaren verloren, maar het blijft op eigen elan wel toppers lanceren. Afgelopen zomer was dat de Noise Cancelling 700: een hoofdtelefoon met prima geluidswering, een mooi design, handige aanraakbesturing en echt een zalig draagcomfort. Volgens kenner zet Bose hiermee de nieuwe gouden standaard onder de koptelefoons. Bekijk hier de Bose Noise Cancelling 700.

(lees verder onder de foto)

4 Bose Noise Cancelling 700
Bose Bose Noise Cancelling 700

Bowers & Wilkins PX7 (€ 399)

Van nieuwe producten van Bowers & Wilkins kun je altijd twee dingen verwachten: ze zijn altijd een beetje duurder dan concurrerende producten, maar fans van het Britse topmerk weten ook altijd precies waar dat extra geld naartoe gaat. Naar het draagcomfort bijvoorbeeld, maar ook naar de uitmuntende audio. Bij deze PX7 mag je daar zeker de manier waarop die omgevingsgeluid weert bijtellen. Ook hier vind je drie modi van noise cancelling, waardoor je zelf de keuze hebt in hoeveel geluid van buitenaf je wel of niet wil toelaten. Je kan ook 30 uur aan een stuk door luisteren, op slechts één acculading. Bekijk hier de Bowers & Wilkins PX7.

TipBekijk hier de best beoordeelde koptelefoons en draadloze oortjes van het moment.

(lees verder onder de foto)

4 Bowers & Wilkins PX7
B&W Bowers & Wilkins PX7

Lees ook:

Dit zijn de beste draadloze speakers

Noise-cancelling koptelefoons - Vijf topmodellen getest

Apple brengt AirPods Pro met noise-cancelling uit voor 279 euro

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Steven van Soom

    Marshall en niets anders voor mij

  • Renaat Moerman

    Bose QC35

Lees meer