9
kioskea.net

Deze oude gadgets zijn nu heel veel geld waard

Hoog tijd om je zolder eens uit te mesten, want misschien liggen er schatten zonder dat je het weet. Deze op het eerste zicht waardeloze oude gadgets zijn vandaag een fortuin waard.

De originele Nintendo Game Boy

De beste vriend van elke 'nineties kid': Game Boy, kan je nu een aardige cent opleveren. Iemand verkoopt de zijne op eBay voor 999,99 pond (1350 euro). Klein detail: het apparaat is nog niet uit de doos geweest. Jouw oude (bespeelde) Game Boy is dus wellicht een tikkeltje minder waard.

9
eBay

De eerste iPod

Met 'amper' 5GB opslagruimte voor 4.000 euro is de prijs-kwaliteitverhouding niet om over naar huis te schrijven, maar omdat het zo'n iconisch gadget is, krijg je er over een aantal jaar wellicht nog meer voor.

9
eBay

iPod Classic 160GB

Nu Apple de iPod Classic definitief naar de geschiedenisboeken heeft verwezen, is de mp3-speler aan een opmars bezig op veilingsites. Voor 520 euro geraak je hem normaal gezien wel kwijt.

9
eBay

Gran Turismo 5

Een verpakte Signature Edition van Gran Turismo 5 voor PS3 kost je vandaag een kleine 3.400 euro. Het spel is gesigneerd door game producer Kazunori Yamauchi en volgens de verkoper bestaan er maar drie exemplaren van.

9
eBay

2 Xbox-controllers voor 2.700 euro

Twee exclusieve 'Steel Battalion' controllers voor Xbox kosten je een kapitaal, maar je krijgt er wel 2 Xbox-consoles en twee games bij. Daar kan je niet voor sukkelen!

9
eBay

SEGA Master System

De eerste SEGA-console is de jouwe voor 1.200 euro.

9
eBay

Nokia 3310

Wie heeft er ooit een Nokia 3310 gehad?  Of beter: wie heeft er geen gehad. Het is geen slecht idee om de ooit zo populaire GSM nog eens van onder het stof te halen, je kan er immers nog tot 130 euro voor krijgen.

9
mobileprice.ca

Apple I

Mocht je nog een originele Apple I in je bezit hebben, dan heb je de hoofdvogel afgeschoten. Onlangs werd er eentje geveild in New York voor 905.000 dollar (800.000 euro). Helaas zijn er maar 200 exemplaren gemaakt en amper 20 daarvan hebben de tand des tijds doorstaan. Indertijd kostte het toestel 588 euro.

9
Wikipedia

Lees meer