4
kos

Dit zijn de apps van de week: TomTom Flitsers, Feli en Stackables

Elke zondag zetten we de leukste, handigste en meest informatieve apps voor u op een rijtje.

TomTom Flitsers waarschuwt voor vaste en mobiele flitsers. Op basis van een community, zoals bij Waze of Coyote, worden de locaties van mobiele flitscontroles weergegeven. De Android-app van de Nederlandse gps-specialist verwittigt ook voor trajectcontroles. 

De nieuwe app van TomTom ziet er strak en minimalistisch uit. Het succes van de applicatie staat of valt natuurlijk met de community die mobiele flitsers ingeeft. 

Tom Tom Flitsers (gratis)
Google Play

4
Google Play Store
4
TomTom

Deze app is een welgekomen geschenk nét voor de feestdagen. Feli geeft cadeautips op basis van leeftijd, interesses en budget. Daarna krijg je suggesties op een Tinder-achtige manier gepresenteerd. Veeg naar links om ze weg te gooien, naar rechts om ze op een verlanglijst te zetten. De profielen van vrienden kan je opslaan en met hun verjaardag hergebruiken. 

Feli (gratis)
App Store

4
Feli

Stackables is een fotobewerkings-app waarmee je verschillende lagen en effecten kan toevoegen aan foto's. Deze week is de app, die normaal 2,99 euro kost, gratis te downloaden. In de app voeg je allerlei lagen toen aan je bestaande foto's om ze een unieke look te geven.

Stackables (gratis)
App Store

Lees meer