6
JBL

Dit zijn de beste bluetoothspeakers onder de 200 euro

Nu we stilaan weer wat meer tijd buitenshuis doorbrengen, hebben de fabrikanten van Bluetooth-speakers vanzelfsprekend ook weer nieuwe modellen op de markt. Met deze modellen vrolijk je elk tuin- of zwembadfeest op.

Beats Pill+ (vanaf € 136)

De Pill+ is een compacte Bluetooth-speaker die prettig te bedienen is en een handige functionaliteit heeft, dankzij de bijgeleverde app. De batterij is wel een tegenvaller: die gaat veel minder lang mee dan de andere speakers in dit rijtje. Het geluid is vooral goed voor de fans van de ‘typische’ Beats-sound, met veel geaccentueerde bassen. Bekijk hier de Beats Pill+.

Tip: Vergelijk hier de prijzen van de beste draadloze speakers.

(lees verder onder de foto)

6 De Pill+.
Beats De Pill+.

Bose SoundLink Mini II (vanaf € 139)

De Bose SoundLink Mini II is misschien klein, de prestaties zijn dat zeker niet. Vooral wat het geluid betreft is dit een ware topper: een neutrale sound, met goede bas-, midden- en hoge tonen. Er zijn ook minpunten. Zo is er geen bijhorende app, en ook de vormgeving had wat mooier en minder hoekig gekund.  Bekijk hier de Bose SoundLink Mini II.

Lees ook5 gadgets die je helpen om beter te slapen

(lees verder onder de foto)

6 De SoundLink Mini II.
Bose De SoundLink Mini II.

JBL Xtreme (vanaf € 158)

De Xtreme maakt zijn naam behoorlijk waar: het is een grote en zware speaker, die bovendien handig als powerbank functioneert. Ondanks zijn wat logge postuur is dit beestje echt voor buiten gemaakt: de bas staat hard en er zit een stevige piek in de midhoge tonen, zo kan het geluid niet verwaaien. De makers hadden duidelijk zwembadfeestjes in gedachten, want hij is ook spatwaterdicht en heeft grote en gemakkelijk te bedienen knoppen. Bekijk hier de JBL Xtreme.

(lees verder onder de foto)

6 De Xtreme met schouderriem.
JBL De Xtreme met schouderriem.

House of Marley No Bounds XL (vanaf € 113)

House of Marley heeft met de No Bounds XL een heerlijk robuuste speaker gemaakt, die gebruik buitenshuis prima weerstaat. De waterdichte en grotendeels met rubber beklede behuizing is stevig en ziet er door de kurken achterkant nog opvallend uit ook. Hij kan ook lekker hard, wat buitenshuis altijd een voordeel is. Als we dan toch een minpunt moeten vermelden: er zit naar onze smaak wat weinig bas in het geluid, wat het geheel soms wat schel doet klinken. Bekijk hier de House of Marley No Bounds XL.

(lees verder onder de foto)

6 Marleys draagbare No Bounds-speaker.
Marley Marleys draagbare No Bounds-speaker.

Ultimate Ears MegaBoom 3 (vanaf € 156)

De Megaboom 3 van Ultimate Ears is ook een erg compacte speaker, die je gemakkelijk meeneemt naar buiten. Extra troeven zijn de volledige waterdichtheid; een regenbui is dus geen enkel probleem. Tel daarbij de uitstekende batterij, die het haast 30 uur uitzingt. Het is dan ook jammer dat de makers niet aan een uitgang hebben gedacht waarmee je je smartphone kan opladen. Bekijk hier de Ultimate Ears MegaBoom 3.

Tip: Bekijk hier de best beoordeelde draadloze speakers van het moment.

(lees verder onder de foto)

6 De Megaboom 3.
Ultimate Ears De Megaboom 3.

Lees ook:

Bluetoothspeakers tot 200 euro: 8 populaire speakers op een rij

Goede Bluetooth-oortjes nodig? Dit zijn onze tips

Dit zijn de beste tv’s onder de 1.000 euro

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Marino Coolsaet

    De charge 3 van jbl is zeer ok en u heel.goedkoop wegens einde reeks

  • Henri Dederen

    Deze speakers zijn dikwijls de wapens van de associale jongeren op het strand die vinden dat vulgaire rap door iedereen moet genoten worden. Heb niets tegen de speakers want zij zijn inderdaad zeer handig - JBl heeft trouwens een geweldig volumineuze klank (zelfs de allerkleinste modellen).

Lees meer