5 De Dyson V11.
Dyson De Dyson V11.

Dit zijn de beste draadloze stofzuigers op de markt

Veel mensen zweren bij een klassieke stofzuiger voor het zwaardere schoonmaakwerk, maar een draadloos model is toch verdomd handig om in huis te hebben. Dit zijn de vier beste steelstofzuigers die momenteel op de markt zijn.

Dyson Cyclone V11 Absolute (€ 649)

De koning in stofzuigerland blijft tot nader order het Britse merk Dyson. De V11 Absolute, het huidige topmodel uit het assortiment van het bedrijf, is zeker aan de prijzige kant, maar hij heeft zo’n fenomenale zuigkracht dat hij een klassieke sledestofzuiger kan vervangen, terwijl hij tegelijkertijd de veelzijdigheid van een handstofzuiger heeft. Je krijgt er bovendien een stevige batterij bij, waardoor het toestel het lang zelfstandig uitzingt. Bekijk hier de Dyson Cyclone V11 Absolute.

Tip: Bekijk hier de beste draadloze stofzuigers van het moment.

(lees verder onder de foto)

5 De Dyson Cyclone V11.
Dyson De Dyson Cyclone V11.

Xiaomi Roidmi F8 (€ 250)

Het Chinese bedrijf Xiaomi is zich momenteel op zowat elke denkbare technologische markt aan het storten, en dus ook op die van de stofzuigers. De Roidmi F8 valt op met zijn ruime keuze aan accessoires en de bijhorende app (via je smartphone kan je dan zien wanneer je het reservoir moet legen en/of de filters aan reiniging toe zijn). Een oplaadbeurt duurt ongeveer 2,5 uur, wat relatief snel is. Bekijk hier de Xiaomi Roidmi F8.

(lees verder onder de foto)

5 Een relatieve prijsbreker van Chinese makelij.
Xiaomi Een relatieve prijsbreker van Chinese makelij.

Philips SpeedPro Max (€ 329)

Voor je dagelijkse schoonmaakwerk is deze krachtpatser van Philips erg geschikt. Hij blinkt uit in accucapaciteit, zuigkracht en soepelheid in gebruik, en is ook zelf gemakkelijk schoon te maken. Wel blijven lange haren weleens in de borstel hangen, en kan hij wegens de ronddraaiende borstel geen broodkorsten opzuigen. Bekijk hier de Philips SpeedPro Max.

(lees verder onder de foto)

5 Ook deze SpeedPro Max levert heel wat kracht.
Philips Ook deze SpeedPro Max levert heel wat kracht.

Kärcher FC 5 (€ 174)

Het Duitse Kärcher ken je misschien beter van de hogedrukreinigers, maar een vloerreiniger ligt natuurlijk in het verlengde daarvan. Het interessante aan dit toestel is dat het zowel dweilt als stofzuigt. Zo is het wel minder geschikt om bijvoorbeeld een trap of het interieur van een auto aan te pakken. Ook komt er wel wat onderhoud bij kijken. Bekijk hier de Kärcher FC 5.

Tip: Vergelijk hier alle prijzen van de best scorende draadloze stofzuigers

(lees verder onder de foto)

5 Stofzuigen én dweilen tegelijk kan dankzij dit vernuftige systeem.
Kärcher Stofzuigen én dweilen tegelijk kan dankzij dit vernuftige systeem.

Lees ook:

Koelkast kopen? Hier moet je op letten

Weg met die berg strijk: dit zijn de 5 beste strijktips

De Tweakers Vakantiespecial: de leukste gadgets en tech onder 150 euro

17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Catherine MISTIAEN

    Er is zoiets als keuze-stress. Het wordt tijd dat men het grote publiek via stembolletjes laat kiezen tussen alle mogelijke modellen. Daarna de resultaten bekijken in het parlement, evalueren en er dan de top 3 van de meest gekozen modellen uitpikken. Enkel die 3 verschillende modellen mogen dan geproduceerd worden met overheidssteun. De aanbod-waanzin van de vrije markt + een beetje gezonde staatsinmenging kunnen perfect samengaan.

  • Jef Smit

    Ik moet dat niet kopen, ik heb een poetsvrouw...

Lees meer