5
Signify / Google

Dit zijn momenteel de beste tech-koopjes

Aan tech-producten die net nieuw op de markt zijn, hangt meestal een stevig prijskaartje vast. Maar als je enkele maanden wacht, zijn veel van die producten vaak al met tientallen euro’s in prijs gedaald. Dit zijn enkele van de interessantste prijsdalers van het moment.

Google Home: van € 135 naar € 98

Is het tijd geworden om mee te stappen in de wereld van AI-gedreven ‘smart speakers’ in huis? Enkele webshops, zoals Coolblue en Bol.com, hebben de prijs van de Google Home - zeg maar de pionier in de categorie - naar net onder de honderd euro gehaald. Voor dat geld haal je eigenlijk vooral een toestel in huis waarin een speaker, een setje microfoons en een internetantenne in zit, maar belangrijker dan die interne hardware is wat de Google Home ermee naar je huiskamer trekt: toegang tot het steeds slimmer wordende artificieel intelligente spraakassistent-systeem van Google. Bekijk hier de Google Home.

Lees ookDit zijn de vijf beste smartwatches van het moment

(lees verder onder de foto)

5
Google

Samsung The Frame QLED-tv: van € 1.999 naar € 1.499

Vierhonderd euro minder betaal je voor deze knappe tv van Samsung met de eigen Quantum Dot-beeldtechnologie van de Koreaanse fabrikant. Bij Vanden Borre stunten ze door hem aan een deftige korting in het rek te zetten. Het scherm is iets meer dan 4 centimeter dik, heeft een 4K-scherm van 55 inch (bijna 140 centimeter doorsnede), en beschikt over Samsungs Smart TV-besturingssysteem. Bekijk hier de Samsung The Frame QLED-tv.

(lees verder onder de foto)

5
Samsung

Philips-monitor 272P7VPTKEB/00: van € 425 naar € 360

Als je een computer nodig hebt voor veeleisende toepassingen, dan hoort een 4K-monitor met die hogere beeldresolutie (vier keer meer dan ‘gewone’ hoge definitie) er gewoon bij. Dit toestel van Philips, met een schermdoorsnede van 27 inch (68,58 centimeter), is dan een goeie koop. Het is vooral een apparaat voor zakelijke gebruikers, met onder meer een goeie ingebouwde webcam voor videoconferencing. De aangegeven prijsdaling voor dit scherm is overigens allerminst de eerste: aanvankelijk kostte het toestel zo’n 700 euro. Bekijk hier de Philips-monitor 272P7VPTKEB/00.

(lees verder onder de foto)

5
Philips

Polar M430: van € 163 naar € 139

Onder sport- en fitnessfreaks zijn de sportwearables van het gespecialiseerde merk Polar een begrip. Deze Polar M430  herbergt een resem aan relevante sensoren, zoals een hartslagsensor, hoogtemeter, slaapmonitor, snelheidssensor en stappenteller. Ook telt hij je calorieën en geeft hij een inactiviteitswaarschuwing. Er zit eveneens een ingebouwde gps in. Hij connecteert zich met Androidsmartphones of iPhones. Het toestel is al een dik jaar op de markt, maar dat merk je ondertussen dus ook aan de al fors gedaalde prijs. Bekijk hier de Polar M430.

(lees verder onder de foto)

5
Polar
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lees ook:

LG C9 oled-tv Review - Top-tv met hdmi 2.1

Dit zijn de vijf beste laptops onder 500 euro

Goede stofzuiger nodig? Dit zijn onze aanraders

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer