6 Illustratiebeeld
AP Illustratiebeeld

Het is Black Friday: de beste tech-koopjes

Hoewel veel winkels en merken ons al een hele week bombarderen met Black Friday-kortingen, is het voor bepaalde elektronicaproducten wel degelijk aan te raden dat je wacht tot de dag zelf, omdat de meeste merken dan echt gaan stunten met hun prijzen. Wie al een tijdje aast op een nieuwe gameconsole, smartphone of televisie - en geen top-of-the-line verwacht - kan vandaag vaak écht wel een slag slaan. 

1. Gameconsole

Een spelconsole als de PlayStation 4, Xbox One of Nintendo Switch is een klassiek toestel waarvoor consumenten mentaal een budget bepalen dat net een eindje onder de richtprijs ligt. Tijdens Black Friday is de kans groot dat de huidige generatie consoles aan kortingen wordt verkocht, zeker omdat de volgende generatie van de PlayStation en Xbox inmiddels in het verschiet ligt. Bekijk hier de gameconsoles.

Onze tip: Sony PlayStation 4 Slim 500GB: van € 289 naar € 189 (35% korting)

6 Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart
Tweakers Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

2. Smartphone

Black Friday-weekend is ook een ideaal moment om je die nieuwe smartphone waar je al een tijdje op aasde aan te schaffen. Verwacht wel niet te véél: de toppers van de grote topmerken ga je waarschijnlijk niet ineens aan sterk verminderde prijzen terugvinden, je zal het vooral moeten doen met de wat mindere goden uit de smartphonewereld. Bekijk hier de smartphones.

Onze tip: Motorola Moto E6 Plus: van € 144,99 naar € 99 (31% korting)

6 Motorola
Tweakers Motorola

3. Televisietoestel

Ook in televisieland kan je serieuze deals scoren als je je verwachtingen niet al te ambitieus instelt: ook hier zal het niet gaan om de enorm gegeerde (en vaak enorm prijzige) topmodellen, maar als je op zoek bent naar een tweede tv - voor de slaapkamer of het kot van zoon- of dochterlief - kan je nu een slag slaan. Bekijk hier de televisies

Onze tip: Sony KD-65XG8599: van 1.599 naar 1.298 (31% korting)

6 Sony KD-65XG8599
Tweakers Sony KD-65XG8599

4. Koptelefoon

De aankoop van een nieuwe koptelefoon proberen we zelf heel vaak uit te stellen tot er een echt forse deal passeert, want voor een draadloos toestel met noise cancelling leg je vaak toch al een stevig bedrag neer (250 tot 400 euro). Als daar 50 euro vanaf kan, is het meteen nice to haveBekijk hier de koptelefoons

Onze tip: Sony MDR-XB950B1: van € 93,99 naar € 69 (27% korting)

6 Sony MDR-XB950B1
Tweakers Sony MDR-XB950B1

5. Smart speakers

Slimme assistenten zijn een beetje gelijkaardig aan koptelefoons: je hebt ze minder ‘nodig’ dan pakweg een televisie of smartphone, en dus zijn die soms stevige prijzen toch een belemmering om effectief een aankoop te overwegen. Maar elke tech liefhebber zal het beamen: zo’n slimme speaker is toch leuk om in huis te hebben. Bekijk hier de slimme speakers

Onze tip: Google Nest Mini Wit: van € 59 naar € 35 (35% korting)

Check deze pagina op technologiesite Tweakers.be voor alle beste Black Friday-deals

Hier vind je de deals van onze NINA-redactie

6 Google Nest Mini
Tweakers Google Nest Mini
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lees ook:

Sony AG8-oled-tv: schitterende oled-tv met ingebouwde speakers

iPhone 11 te duur? Deze Android modellen zijn minder prijzig en even goed

De beste elektrische tandenborstels: dit zijn de toppers volgens onze specialist

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Mario Adams

    Eén grote oplichterij. Ik ben al een tijdje op zoek naar een degelijke maar goedkope laptop, die enkel zal dienen in noodsituaties als mijn PC het begeeft. Een tijdje geleden zag ik in een supermarkt een i5 voor 699 EUR. Maar ik wil niet meer dan 400-500 spenderen. Vandaag stond die laptop, in dezelfde supermarkt, te koop voor 649 EUR, en als 'vorige prijs' stond er '869 EUR'.... Wat een oplichterij!!

  • raymond dresen

    Ik kocht een straalkacheltje in promotie voor 199 euro een paar weken geleden en nu met black friday 249 euro voor juist dezelfde.

Lees meer