6
Shutterstock

Mannen, dit is de ultieme 'man cave'

Iedere man heeft een plaats in huis nodig waar hij gewoon man kan zijn. Waar hij niet noodzakelijk zijn manieren hoeft te houden. En waar hij zich ongegeneerd tegoed kan doen aan stevig testosteron-entertainment. Hier is de onontbeerlijke technologie voor die ultieme 'man cave'.

1 / Een 'kickass' pc

Centraal in de hele kooi moet een stevige pc staan. Een die dienst kan doen als gamingbeest, maar waarop ook muziek, film en ander vertier kan worden opgeslagen als mediaserver. Een bak met een stevige harde schijf erin, tonnen overtollige rekenkracht, en liefst een goeie vloeibare koeling, zodat hij niet teveel storend lawaai maakt.

6
Asus

2 / De grootste en mooiste tv

Met een prutstelevisie kun je natuurlijk niet ordentelijk naar het voetbal of een film kijken, laat staan gamen: gròòt is de boodschap. Als in: 60 inch schermdoorsnede of groter. Met een Ultra HD-resolutie, vanzelfsprekend, en liefst een gebogen scherm voor dat ware cinemagevoel.

6
Samsung

3 / De luidste en zuiverste stereo

Ook het oor wil wat, en dat moet dus evengoed worden geplezierd met het stevigste audiosysteem dat je de kamer kunt binnenrollen. Surroundgeluid is, vanzelfsprekend, een must. En niét met zo'n soundbar die alle speakers in één kastje prangt: dat is goed voor de woonkamer, maar in je eigen koninkrijkje moet ieder geluidskanaal ook zijn eigen bron hebben.

6
Teufel

4 / Een gameconsole of aparte mediaserver

Als je niet zo'n pc-freak bent, moet je je muziek, beeld en games elders halen. Er zijn tientallen mediaservers op de markt, die je rechtstreeks op de tv kunt aansluiten. En voor gamers zijn er de gameconsoles, die eveneens over een paar mediacapaciteiten beschikken: zowel de PlayStation 4 als de Xbox One hebben bijvoorbeeld een Netflix-app.

6
Sony

5 / Een vr-bril om écht weg te vluchten

Het ware vertier zit hem vandaag in de virtuele wereld, waarin je kunt gamen, met anderen communiceren of - jawel - 'adult entertainment' kunt consumeren. Voor de HTC Vive en Oculus Rift heb je op dit moment noodgedwongen een (stevige) pc nodig, de PlayStation VR draait uitsluitend op de PS4-console van Sony. Zorg er ook voor dat je wat bewegingsruimte hebt, want de leukere vr-ervaringen werken met bewegingsbesturing.


Ontdek hier alle gadgets voor je man cave. 


Meer technologienieuws op Tweakers:
Samsung experimenteert met bediening van vr-interface met gezichtsexpressie
België treedt toe tot No More Ransom-project
Europese Raad stemt in met verlagen onderlinge roamingtarieven providers

6
HTC

Lees meer