3
rv

Win elk uur een iPhone 7, Samsung S7 of Huawei Mate 9

De HLN-app is vernieuwd en dat vieren we! Je maakt vandaag elk uur kans op een Samsung Galaxy S7, Apple iPhone 7 of Huawei Mate 9. Als je elke keer wil deelnemen, moet je wel elk uur je keuze aangeven. Als we een toestel hebben weggeschonken, wordt de deelnemerslijst opnieuw op 0 gezet.

Meer dan 1 miljoen Vlamingen installeerden al de HLN-app op hun smartphone. Voor hen maakten we de app nu nog sneller en handiger.  

- Nieuws uit binnen- en buitenland
- Volg je gemeente op de voet
- Sport- en showbizznieuws heet van de naald
- Mis geen belangrijk nieuws dankzij de gratis pushberichten.  

Je maakt vandaag elk uur kans op een Samsung Galaxy S7, Apple iPhone 7 of Huawei Mate 9.

Open dus vandaag elk uur de HLN-app en kies jouw favoriete nieuwe smartphone. Elke uur geven we samen met Krëfel een toestel naar keuze weg! Op de screenshots hiernaast zie je waar je moet klikken. (Haast je, de wedstrijd loopt slechts tot 19 uur)  

Heb je onze app al geïnstalleerd, dan hoef je die niet opnieuw te installeren, dan heb je al de nieuwste versie van onze app. Heb je de app nog niet? Surf dan naar www.hln.be/download en installeer hem meteen.

3 Als je de app voor het eerst opent vandaag, krijg je dit scherm. Door op 'Waag je kans' te klikken, kan je meteen een eerste keer deelnemen.
RV Als je de app voor het eerst opent vandaag, krijg je dit scherm. Door op 'Waag je kans' te klikken, kan je meteen een eerste keer deelnemen.
3 Als je een volgende keer de app opent, kan je aan de wedstrijd deelnemen door op de advertentie onder het bovenste artikel te klikken.
RV Als je een volgende keer de app opent, kan je aan de wedstrijd deelnemen door op de advertentie onder het bovenste artikel te klikken.

230 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Gitte Ramant

    Een iPhone 7 alstublieft ❤️

  • Birte Goyvaerts

    Iphone 7 alsublieft