Een automobilist gebruikt Waze.
Christophe Licoppe/ Photo News Een automobilist gebruikt Waze.

Exclusief voor abonnees

Zo raak je zo snel en efficiënt mogelijk op je bestemming: de beste navigatie-apps getest

Een road- of citytrip gepland tijdens de vakantie? Afhankelijk van het type verplaatsing dat u maakt, hebt u een andere navigatie-app nodig. De Maps-apps van Google en Apple zijn prima ‘allrounders’, maar met de auto of het openbaar vervoer bent u vaak beter af met niche-apps. Welke zijn er op de markt en wat zijn de beste? Wij deden de test. 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Christophe Tribolet

    Mijn ervaring als technieker op de baan regio Antwerpen/Limburg is het meest positief met Waze, is ZEER handig met de vele wegenwerken & files, ondanks Standaard TomTom ingebouwd in mijn wagen. Heb de meermaals de test gedaan met beide GPS naar zelfde bestemming... TomTom = DomDom. Waze is dan nog volledig GRATIS, ingebouwde GPS is meestal betalend na het 1e jaar voor updates.

  • René de Hoog

    "Here we go" is de beste app op Android. Alles offline en nauwkeurig. Er wordt met geen woord over gerept ! Slordig en onvolledig artikel. Garmin is de beste GPS volgens mij.

Lees meer