Computerexpert David van Dantzig adviseert om het scherm vanuit alle hoeken te bekijken.
Jean-Pierre Jans Computerexpert David van Dantzig adviseert om het scherm vanuit alle hoeken te bekijken.

Exclusief voor abonnees

Zonder laptop kom je tegenwoordig niet ver op school of universiteit. Waar let je op bij de aanschaf?

Wat Moederdag is voor parfumproducenten, is het begin van het nieuwe school- en academiejaar voor laptopfabrikanten. "Je wordt overspoeld met aanbiedingen voor back-to-school-laptops", weet David van Dantzig, computerexpert van Hardware.info. "En dat terwijl die productgroep in feite niet bestaat. Welke laptop het meest geschikt is, hangt namelijk af van je persoonlijke situatie en voorkeuren." Negen punten om in de winkel tegen het licht te houden:

1. Het besturingssysteem

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Patrick Weyers

    Mr. Streulens, lever commentaar als je ergens iets van weet. Een gsm of klassieke tablet kan absoluut niet wat een computer kan. Maak jij maar een GIP van 150 bladzijden op je gsm. Leer jij maar photoshoppen op je gsm of teken maar eens een sifonkap op je gsm. Speel jij je spelletjes maar.

  • hugo van de velde

    En wat als je dat echt niet graag doet of het niet wil, niemand kan je verplichten toch ? Je ziet wat er van komt met de smartphones, mensen worden robots.

Lees meer