Photo News

Proximus verhoogt prijzen op 1 januari

Proximus verhoogt op 1 januari verschillende van zijn tarieven. Dat blijkt uit nieuwe prijslijsten die de telecomprovider op zijn website heeft gepubliceerd. Onder meer de packs Tuttimus en Familus worden duurder.

Net als vorig jaar trekt Proximus zijn prijzen met Nieuwjaar op. "We moeten jaarlijks massaal investeren om ons netwerk van de toekomst te bouwen, bijvoorbeeld voor fiber en binnenkort voor 5G", geeft woordvoerder Fabrice Gansbeke als reden voor de prijsverhoging.

Onder meer de populaire bundels zoals Internet+TV (+1 euro per maand) of de all-in-packs Tuttimus (+1,5 euro) en Familus (+1,5 euro) worden duurder, net als enkele oudere bundels. Ook bepaalde tarieven voor vaste telefonie gaan de hoogte in. Wie enkel internet of een mobiel abonnement afneemt, blijft buiten schot.

Proximus zegt dat klanten op hun factuur informatie zullen krijgen over de prijsverhogingen die op hen van toepassing zijn. 

52 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Hans Schoen

    Simpel toch? Bij prijsverhoging gaan er enkele verhuizen maar die verhuizing compenseer het verlies. De Belg blijft gewoon zoals altijd plakken in gewoontes. Bang voor verandering. Al besparen ze 320 eu per jaar lekker blijven joh!

  • Herbert Verbeeck

    Inderdaad zoals in deze rubriek reeds aangehaald, het nieuwe toverwoord investeren. Die bedrijven bestaan al jaaaaren en dus zal er wel een businessplan bestaan met daarin netjes verdeeld, het luik investeren, wat je altijd moet doen. Neen het is vandaag zuiver winst winst winst...voor de aandeelhoudertjes dat telt.

Lees meer