(Illustratiefoto)
iStock (Illustratiefoto)

Exclusief voor abonnees

Terwijl de nieuwe iPhone 11 ontgoochelt, bouwt Apple een digitale kooi rond zijn klanten

Vanavond om 19 uur onze tijd stelt Apple zijn nieuwe iPhone voor. Die zal qua design en functies haast niets verschillen van zijn voorgangers. Toch zullen veel Apple-gebruikers nooit overschakelen op een Samsung of Huawei. Niet uit vrije wil. Wel omdat ze meer dan ooit opgesloten raken in Apples ecosysteem.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

27 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Camp

    Spijt van wie het benijd Ken, wil je alles uit een macbook halen dan heb je kennis nodig van linux commando’s. Dus niet zomaar voor snobs bedoeld al kan je er veel mee. En ja het is degelijker en het gedraagd zich iets veilgier dan windows. Alleen de arrogantie van Apple liet mij overschakelen naar de concurrent!

  • Baldr VanHoek

    Ja ontgoocheling heeft te maken met verwachtingspatroon. Noem mij 1 merk op waar je 5 jaar zonder problemen je Gsm kan gebruiken? Dan kom je misschien wel in een vertrouwde kooi terecht die zekerheid geeft.

Lees meer