iStock

Exclusief voor abonnees

Waarom je smartphone uit 2018 nú al achterhaald is

Heb je vorig jaar een paar honderd tot misschien zelfs duizend euro uitgegeven aan een nieuwe smartphone? Geen zorg: die zal gelukkig nog wel een aantal jaren meegaan. Maar absoluut de spits lopen qua technologie doet hij binnenkort wellicht niet meer.

Het drukke najaar van 2018, waarin merken als Samsung, Huawei en Apple een paar solide, enorm tot de verbeelding sprekende smartphones op de markt brachten, is nog maar pas voorbij, en er zijn al nieuwe toestellen klaar om te staan blinken in het winkelrek.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

37 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • remi bossuyt

    De technologie gaat voort en er komen steeds nieuwe smartphones uit. Maar door al die nieuwe technologie in onze gsm word die wel een heel stuk duurder. De prijzen voor een degelijke gsm zijn veel te hoog waardoor velen geen nieuwe gsm kunnen kopen.

  • Thomas De Bakker

    Wat zijn de echte verschillen tss de opeenvolgende modellen?! Een vlaggeschip van 4 jaar oud is nog steeds beter dan een nieuw mid end toestel

Lees meer