iStock

Exclusief voor abonnees

Waarom je smartphone uit 2018 nú al achterhaald is

Heb je vorig jaar een paar honderd tot misschien zelfs duizend euro uitgegeven aan een nieuwe smartphone? Geen zorg: die zal gelukkig nog wel een aantal jaren meegaan. Maar absoluut de spits lopen qua technologie doet hij binnenkort wellicht niet meer.

Het drukke najaar van 2018, waarin merken als Samsung, Huawei en Apple een paar solide, enorm tot de verbeelding sprekende smartphones op de markt brachten, is nog maar pas voorbij, en er zijn al nieuwe toestellen klaar om te staan blinken in het winkelrek.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

37 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • remi bossuyt

    De technologie gaat voort en er komen steeds nieuwe smartphones uit. Maar door al die nieuwe technologie in onze gsm word die wel een heel stuk duurder. De prijzen voor een degelijke gsm zijn veel te hoog waardoor velen geen nieuwe gsm kunnen kopen.

  • Thomas De Bakker

    Wat zijn de echte verschillen tss de opeenvolgende modellen?! Een vlaggeschip van 4 jaar oud is nog steeds beter dan een nieuw mid end toestel

Lees meer