Vanaf links: de iPhone XS, iPhone XR en de iPhone XS Max.
AP Vanaf links: de iPhone XS, iPhone XR en de iPhone XS Max.

Exclusief voor abonnees

Wat is er aan de hand met de ooit ongenaakbare iPhone? Vijf redenen waarom we het nieuwe toestel links laten liggen

Als Apple-topman Tim Cook voor het eerst sinds 2002 zijn aandeelhouders waarschuwt voor tegenvallende resultaten, dan is er wat aan de hand. De iPhone is al een tijdje grieperig: consumenten staan niet meer automatisch iedere twee jaar in de rij om een nieuwe te kopen.

De voortekenen waren al niet gunstig, twee maanden geleden. Totaal uit het niets kondigde topman Tim Cook destijds bij de presentatie van de laatste kwartaalcijfers aan dat hij niet langer zou vertellen hoeveel iPads, iPhones en andere apparaten hij verkocht. Wat is er toch aan de hand met de ooit ongenaakbare iPhone waarvoor consumenten ongezien diep in de buidel tastten? De iPhone in vijf hoofdpijndossiers:

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

67 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Sharon Dessel

    Een maandloon voor een smartphone ??? Hell no ! Ik heb al heel wat jaren apple toestellen en super tevreden van ! Maar ik heb mijn iphone 7 zelfs terug ingeruild voor een iphone 5 !! Reden ?: veel kleiner / steviger en makkelijk weg te steken in je broek of jaszak ! Deze iphones zijn gwn te duur en te groot en veel te kwetsbaar !

  • Joris Vanderaert

    Ik werk ook liever op een PC en ik schiet liever foto's met mijn DSLR en film graag met mijn filmcamera. Enkel vind ik het wat onpraktisch om die dingen overal mee te slepen. En daarom heb ik een smartphone. Maar ik vind het niet zo belangrijk het allerlaatste model te hebben. Eens boven de 400/500€ smijt je geld weg vind ik.

Lees meer