Vanaf links: de iPhone XS, iPhone XR en de iPhone XS Max.
AP Vanaf links: de iPhone XS, iPhone XR en de iPhone XS Max.

Exclusief voor abonnees

Wat is er aan de hand met de ooit ongenaakbare iPhone? Vijf redenen waarom we het nieuwe toestel links laten liggen

Als Apple-topman Tim Cook voor het eerst sinds 2002 zijn aandeelhouders waarschuwt voor tegenvallende resultaten, dan is er wat aan de hand. De iPhone is al een tijdje grieperig: consumenten staan niet meer automatisch iedere twee jaar in de rij om een nieuwe te kopen.

De voortekenen waren al niet gunstig, twee maanden geleden. Totaal uit het niets kondigde topman Tim Cook destijds bij de presentatie van de laatste kwartaalcijfers aan dat hij niet langer zou vertellen hoeveel iPads, iPhones en andere apparaten hij verkocht. Wat is er toch aan de hand met de ooit ongenaakbare iPhone waarvoor consumenten ongezien diep in de buidel tastten? De iPhone in vijf hoofdpijndossiers:

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Aanbieding loopt nog
05dagen09uren55minuten51seconden
  • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode

69 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ivan Godefroot

    en het ergste is dat apple en samsung in dezelfde fabriek gemaakt wordt.... je betaald alleen voor dat logooke :)

  • RENE LENAERTS

    Duur, ingewikkelde bediening en overladen met mogelijkheden die slechts door 5 % van de bezitters ook gebruikt worden; het si meer een hype dan een toestel.

Lees meer