Het team van Jean-Luc Coppens.
Vulco Het team van Jean-Luc Coppens.

Autobanden Coppens heet voortaan Vulco Coppens

Eén van de oudste bedrijven van Aalst, Autobanden Coppens, verandert van naam. Jean-Luc Coppens en zijn team blijven doen waar ze goed in zijn, maar gaan verder onder de naam Vulco Coppens.

Al meer dan 100 jaar baat de familie van Jean-Luc Coppens het autobandenbedrijf uit in Aalst. Luc Coppens, die het bedrijf beroemd maakte dankzij zijn inzet voor Eendracht Aalst, overleed vorig jaar. Zoon Jean-Luc zette al een tijdje het werk verder en sluit zich nu aan bij het Vulco-netwerk.

 Vulco is een merk met 705 bandencentrales in negen landen.“Om mijn zaak verder te kunnen ontwikkelen en up-to-date te blijven in deze zeer snel evoluerende markt, heb ik besloten om me aan te sluiten bij een sterk, internationaal netwerk van bandenspecialisten”, zegt zaakvoerder Jean-Luc Coppens.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer