De koer achter het jeugdhuis van Lede wordt het decor voor een Soirée Française.
Koen Moreau De koer achter het jeugdhuis van Lede wordt het decor voor een Soirée Française.

Bar Bidong heropent coronavrij met ‘Soirée Française’: “We zorgen voor vakantie dicht bij huis”

Het gloednieuwe jeugdhuis Bidong heropent vrijdag – na veertien dagen sluiting - Bar Bidong op het terras achter het jeugdhuis aan sportcomplex De Ommegang.

Omwille van de heropflakkering van het coronavirus besliste het jeugdhuis voor het laatste weekend van juli en het eerste weekend van augustus de deuren te sluiten. “Dit is een beslissing die we maakten vanuit gezond verstand. Onze en jullie veiligheid is belangrijker dan een pintje, cola of cocktail op het terras. Hopelijk tot binnenkort”, klonk het toen.

Binnenkort blijkt alvast vrijdagavond 7 en zaterdagavond 8 augustus. “We hebben de koer omgetoverd tot een terras uit Parijs waar plek is voor twintig tafels voor twee personen. Genieten, in alle veiligheid, van de vakantie tijdens de Soirée Française, met wijn, cava, tapas en bediening in kostuum met muzikale ondersteuning door piano en cello”, luidt het.

Reserveren via Facebook voor de prijs van 20 euro. Voor die prijs krijg je een tafeltje van twee, flesje wijn of cava en een bordje tapas.

Lees meer