Het ongeval gebeurde op het Keizersplein in Aalst.
Koen Baten Het ongeval gebeurde op het Keizersplein in Aalst.

Beide bestuurders geïdentificeerd na aanrijding op Keizersplein

De beide bestuurders die gisteren betrokken waren bij een aanrijding op het Keizersplein zijn geïdentificeerd door de politie. Gisterenavond rond 21 uur reed een bestuurder bewust in op zijn voorligger. Nadien reed hij achterwaarts met volle snelheid, vernielde een elektriciteitskast op het voetpad, draaide zich om en pleegde vluchtmisdrijf. 

“Het is duidelijk dat beide heren een discussie hadden", zegt burgemeester Christoph D’Haese. “Hun verklaringen liggen echter ver uiteen en dit zal verder moeten worden onderzocht door het parket, bij wie het dossier nu is terechtgekomen", klinkt het. 

De feiten zijn omschreven als een aanrijding met vluchtmisdrijf. De bestuurder die de elektriciteitskast aanreed, mag zich ook nog aan iets verwachten. “De schade was bijzonder groot, dus hij zal de rekening gepresenteerd krijgen", aldus de burgemeester. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer