VK Liedekerke - SC Eendracht Aalst Martens Gertjan (Eendracht Aalst)
GEERT TRESIGNIE VK Liedekerke - SC Eendracht Aalst Martens Gertjan (Eendracht Aalst)

Competitieopener Olympia Wijgmaal-Eendracht Aalst uitgesteld: “Politie kan veiligheid niet garanderen”

De eerste wedstrijd van het seizoen van Eendracht Aalst op het veld van Olympia Wijgmaal moet worden uitgesteld. Supporters reageren ontgoocheld: “Wie gaat de kosten voor de bus die we hebben gereserveerd, terugbetalen?”

“Onze club werd op de hoogte gesteld dat de competitieopener van zondag op Olympia Wijgmaal moet worden uitgesteld. De lokale politie kan niet de nodige veiligheidsmaatregelen treffen omdat er nog andere evenementen plaatsvinden in en rond Leuven”, zegt het bestuur van Eendracht Aalst. “Donderdagmiddag heeft de voetbalbond de aanvraag tot uitstel namens Olympia Wijgmaal officieel goedgekeurd.”

De Onion Boys reageren ontgoocheld: “Reeds 2 maanden weet K. Olympia S.C. Wijgmaal dat ze zondag tegen Eendracht Aalst dienden te spelen. Door een pensenkermis en bijhorende kermiskoers wordt deze wedstrijd 3 dagen op voorhand uitgesteld naar een nader te bepalen tijdstip. Wederom een totaal gebrek aan respect voor voetbalsupporters”, schrijven ze op sociale media. “Langs welke weg mogen we ons rekeningnummer doorgeven waarop de schadevergoeding voor het annuleren van onze busverplaatsing gestort kan worden?”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer