3 Kayleigh - bloemen, knuffels en kaartjes op de plaats van het ongeval in Nieuwerkerken
Rutger Lievens Kayleigh - bloemen, knuffels en kaartjes op de plaats van het ongeval in Nieuwerkerken

Familie Kayleigh laat knuffels en bloemen achter op plaats ongeval: “Lieve poppemie, ik mis je verschrikkelijk”

De familie van het verongelukte meisje Kayleigh Leemans heeft op de plek van het ongeval in Nieuwerkerken knuffels achtergelaten. De afscheidsplechtigheid van het 14-jarig meisje vindt zaterdag plaats in Aalst.

“Lieve poppemie, vlinder, ik mis je verschrikkelijk. Dikke kus”, staat er op het kaartje dat de mama van Kayleigh Leemans achterliet. Haar dochter kwam zondagnacht om het leven bij een verkeersongeval in de Patrick Lanckmanstraat in Nieuwerkerken. De bestuurder van de wagen had geen geldig rijbewijs.

De familie laat weten dat de afscheidsplechtigheid van Kayleigh zaterdag plaatsvindt in Aalst, om 14 uur in het crematorium.

3 Kayleigh - bloemen, knuffels en kaartjes op de plaats van het ongeval in Nieuwerkerken
Rutger Lievens Kayleigh - bloemen, knuffels en kaartjes op de plaats van het ongeval in Nieuwerkerken
3 Kayleigh Leemans.
VTM Nieuws Kayleigh Leemans.

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Lieve Keppens

    Heel veel sterkte zo jong heb zelf een zoon van 14 je mag je niet inbeelden dat je dat voorgoed kwijt bent en deze mensen zijn haar dochter kwijt onze oprechte medeleven aan ouders famillie en vrienden rust zacht lieve meid

  • Alexia Vanderstichele

    Als jonge vader kan ik eindelijk maar ook helaas beseffen hoe erg dit moet zijn. Onbeschrijflijk. Het gebeurt allemaal nog veel te regelmatig en ik word stil en oprecht verdrietig door dit verlies. Heel veel sterkte aan de familie van Kayleigh

Lees meer