2 De fiets links kon uit het water gehaald worden. De vrouw werd met onderkoeling naar het ziekenhuis gebracht maar is er niet erg aan toe.
Koen Baten De fiets links kon uit het water gehaald worden. De vrouw werd met onderkoeling naar het ziekenhuis gebracht maar is er niet erg aan toe.

Fietsend koppel moet uitwijken voor tegenligger, vrouw komt in Dender terecht

Een vrouw uit Roosdaal is zondagavond met de schrik vrijgekomen nadat ze met haar fiets in het water terechtkwam. De vrouw reed samen met haar man naar huis nadat ze iets was gaan drinken. Aan een bocht op het jaagpad kwam er plots een tegenligger aan, waardoor het koppel vijftigers moest uitwijken en de vrouw in het water terecht kwam. 

Het koppel reed rustig naar huis met hun elektrische fiets, toen ze plots het manoeuvre moest uitvoeren. De vrouw reed recht het water in en kon zich niet meer zelf aan de kant trekken. Haar man en enkele omstaanders probeerden haar te helpen, maar de kant was te schuin, waardoor de brandweer er werd bijgehaald. 

De brandweer slaagde er met behulp van ladders en een boot in de vrouw opnieuw op het droge te krijgen. Ook haar fiets werd uit het water gehaald. De vrouw zelf geraakte licht onderkoeld en werd naar het ziekenhuis gebracht voor verdere verzorging. Een mogelijke oorzaak was het riet dat redelijk hoog stond, waardoor de fietsers onvoldoende zicht hadden. De echtgenoot was in shock na het voorval. 

2 De vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis.
Koen Baten De vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis.

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • louis meuleman

    Meuleman Louis Ook met de fiets is het belangrijk om niet teveel alcohol te drinken en er zijn veel mensen die niet gewoon zijn om te fietsen kopen dan een elektrische fiets die sneller rijd maar zijn niet stuur vaardig en bij het minste slaan ze in paniek !!!

  • Guy Delangen

    Mooi achter elkaar rijden scheelt ook al een hoop.En dan nog kunnen rijden met dit type fiets.

Lees meer