Fleur Staelens en Beyoncé Vander Elst van dansschool Show Off Dance Complex
SODC Fleur Staelens en Beyoncé Vander Elst van dansschool Show Off Dance Complex

Fleur en Beyoncé behalen zilver op Europees kampioenschap duodans

Beyoncé Vander Elst (14) en Fleur Staelens (13) van dansschool Show Off Dance Complex uit de Moorselbaan in Aalst zijn tweede geëindigd op het Europees kampioenschap duodans in het Nederlandse Veldhoven. Ze wonnen eerder dit jaar het Belgisch kampioenschap.

Fleur Staelens en Beyoncé Vander Elst van dansschool Show Off Dance Complex namen deel aan het Europees kampioenschap UDO (United Dance Organisation) in Veldhoven en werden vicekampioen ‘duo streetdance’. Charlene De Backer van dansschool Show Off Dance Complex had het eerder dit jaar al over hoe goed de meisjes dansen. “Ze dansen al enkele jaren samen als duo en het klikte meteen”, zei ze. Het volgende doel is het WK in Blackpool in augustus.

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Lieve Gordyn

    Chique !

  • Ludwig Lanckman

    En niet te vergeten Whyso crew 4de plaats beginnelingen under 16j en DNB under 18 6de plaats en SODC niet in de finale maar toch proficiat ,nu is het artikel volledig

Lees meer