7 Kelly Pfaff met mascotte Zwawi.
Rutger Lievens Kelly Pfaff met mascotte Zwawi.

FOTO: Benefietmatch tussen Eendracht Aalst All Stars en BV’s lokt 300 toeschouwers

Een 300-tal toeschouwers volgde de benefietmatch in de Pierre Cornelisstadion in Aalst deze avond. Een ploeg Bekende Vlamingen speelde er tegen oud-spelers van Eendracht Aalst. De opbrengst gaat naar vzw STISA, een vereniging die zich inzet voor de zorgbehoevende kinderen van De Kade/Spermalie in Brugge. De All Stars versloegen de BV’s uiteindelijk met 8-5.

Meter van STISA is Kelly Pfaff, die samen met oud-Rode Duivel Lorenzo Staelens de aftrap gaf van de wedstrijd. In de ploeg van de Bekende Vlamingen speelden onder meer DJ Da Rick, Christophe Stienlet (Schuif Af, Foute Vrienden), Matthias Diependaele (N-VA), Kevin Franck (ex-Real Madrid en E.Aalst) en Tim ‘Timtation’ Wauters (Temptation Island). Bij de All Stars van Eendracht Aalst stonden onder andere Theo Zakkas, Peter Van der Heyden, Predrag Filipovic en Kristof Kestensop het wedstrijdblad.

“Ik heb wel wat gevoetbald vroeger”, zei Tim ‘Timtation’ Wauters voor de aftrap. “Onder meer bij SK Aalst, Herdersem en Burts, in de jeugdploegen. Komt wel goed vandaag”, zei hij. De spelers deden vzw STISA er alvast een heel groot plezier mee. “Wij zijn heel blij dat we voor deze benefietmatch kunnen samenwerken met Eendracht Aalst. Hoe groot de opbrengst is, weten we nu nog niet, maar het is nu al geslaagd”, zei Stijn De Bruycker van STISA.

7 De aftrap werd gegeven door Kelly Pfaff en Lorenzo Staelens.
Rutger Lievens De aftrap werd gegeven door Kelly Pfaff en Lorenzo Staelens.
7 Tim Wauters van Temptation Island.
Rutger Lievens Tim Wauters van Temptation Island.
7 De ploeg met BV's.
Rutger Lievens De ploeg met BV's.
7 Theo Zakkas, een Eendracht-monument.
Rutger Lievens Theo Zakkas, een Eendracht-monument.
7 Acteur Andy Peelman speelde mee met de ploeg eendrachters.
Rutger Lievens Acteur Andy Peelman speelde mee met de ploeg eendrachters.
7 Predrag Filipovic en Kristof Kestens.
Rutger Lievens Predrag Filipovic en Kristof Kestens.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer