De organisatoren van Bar Royal
Davy De Meyer De organisatoren van Bar Royal

Frituur en carnavalsgroep slaan handen in elkaar voor nieuwe pop-upbar

Carnavalsgroep Om en Vedrom organiseert samen met frituur ‘t Pleintje voor de eerste keer Bar Royal. Op de parking aan het veld van Eendracht Nieuwerkerken serveren ze zaterdag 31 augustus tapas en cocktails.

“Bar royal is een gezellige en stijlvol ingerichte pop-upbar met loungekarakter voor het hele gezin”, zeggen de organisatoren. “Geniet van een drankje, cocktail, mocktail of lekkere tapas van foodtrucks met zwoele beats op de achtergrond gebracht door live dj’s. Voor de kleinsten zijn er springkastelen en kindergrime.”

Aansluitend is er een Summer Closing Afterparty van 19 tot 2 uur met DJ VI (Comme Ça) en DJ JOKA. Frituur tpleintje schenkt 3 reisbonnen van 500, 300 en 200 euro die zullen getrokken worden tijdens Bar Royal.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer