Infrabelcampagne focust (met reden) op Jeroom Slagboom in regio Aalst

Net voor het spectaculaire voorval aan de spooroverweg in de Steenstraat in Lede lanceerde spoorwegbeheerder Infrabel haar campagne Jeroom Slagboom. Het visionaire Infrabel koos voor de opnames daarvan verschillende locaties in het Aalsterse.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Zo herken je onder andere de spooroverweg in de Pennebaan in Aalst. Die overweg is amper twee kilometer verwijderd van de overweg in de Steenstraat in Lede waarvan woensdag de hallucinante beelden opdoken van een vrouw die met haar Mercedes over de afgesloten spooroverweg wilde rijden.

Andere filmlocatie voor het ludieke filmpje van Jeroom Slagboom is de spoorwegbrug over de rechtstreekse spoorlijn Gent-Brussel in de Rijdentstraat in Nieuwerkerken. De jonge actrice van dienst die Jeroom’s dag goed maakt, is overigens eveneens een streekgenote. Het betreft de 9-jarige Audrey De Schamphelaere uit Erpe.

2 Audrey De Schamphelaere uit Erpe.
Infrabel Audrey De Schamphelaere uit Erpe.
2 Jeroom Slagboom in de Pennebaan in Aalst.
Infrabel Jeroom Slagboom in de Pennebaan in Aalst.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer