Jan De Nul opnieuw bekroond voor duurzaam ondernemen.
Jeroen Op de Beeck Jan De Nul opnieuw bekroond voor duurzaam ondernemen.

Jan De Nul Group bekroond voor duurzaam ondernemen

Envisan, de milieudochter van Jan De Nul Group, ontving voor het tweede jaar op rij het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen als erkenning voor de uitvoering van haar duurzaamheidsplan.

Met het Charter Duurzaam Ondernemen ondersteunt ondernemersnetwerk VOKA Oost-Vlaanderen organisaties uit haar provincie bij het behalen van hun duurzaamheidsdoelen. De Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties (SDG’s) vormen daarbij het universeel kader. “Door onze focus op het maximaal hergebruiken van grondstoffen en onze inzet voor een circulaire economie, dragen we ons steentje daartoe bij”, zegt An Smet, algemeen directeur bij Envisan NV.

Ook bij het moederbedrijf Jan De Nul Group wordt het Charter in 2019 verder uitgerold. Zo is er bijvoorbeeld een actieplan opgebouwd, waarvan het reduceren van de milieu-impact op lucht en water een belangrijke pijler vormt. Daarnaast wordt de CO2-voetafdruk verder in kaart gebracht. Een duurzame uitdaging waarbij milieu, mens en het zoeken naar innovatieve oplossingen steeds centraal staan.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer