2 De bus stond vlakbij de stelplaats vast.
Koen Baten De bus stond vlakbij de stelplaats vast.

Lijnbus rijdt zich vast op sluis... speciaal voor bussen

Een lijnbus heeft zichzelf vastgereden in Hofstade op enkele meters van de stelplaats waar hij naar op weg was.

Hij kwam vanuit de Konijnenberg en wou de stelplaats inrijden, toen hij plots kwam vast te zitten op de sluis die speciaal voor bussen werd aangelegd. Hoe het komt dat de lijnbus zich vastreed vlakbij de stelplaats is niet duidelijk. Hij bleef met de vering van de wielen op de betonblokken hangen op de straat en kon niet meer vooruit of achteruit rijden. De bus was leeg op het moment dat het voorval gebeurde. 

2 Op deze betonblokken reed hij zich vast, wat normaal niet kan
Koen Baten Op deze betonblokken reed hij zich vast, wat normaal niet kan

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Tony Van der Heyden

    Ik ken deze situatie persoonlijk en vraag me sinds lang af wat het doel is van deze absurde en zinloze constructie. Het is een mooie brede straat aan 1 zijde volledig afgesloten door dit sas en meerdere betonblokken. Woont daar misschien een politieker of een of ander invloedrijk persoon die geen doorgaand verkeer meer voor zijn deur wou ? Uw krant kan dit misschien eens uitzoeken.

  • Karine Roeland

    Op papier zien plannen er goed uit, de werkelijkheid is anders. Hoeveel aannemers of ingenieurs rijden op de wegen die ze aangelegd hebben?

Lees meer