3 Ann Rombaut (rechts) en medewerkster Sylvia.
Aire Barcelona / RV Ann Rombaut (rechts) en medewerkster Sylvia.

Modeshow voor bruidjes in spe in de Molenstraat

Al meer dan 40 jaar gaan bruidjes bij Couture Ann in de Molenstraat in Aalst buiten met het bruidskleed waar ze als klein meisje van droomden. Nu donderdag 18 oktober is er een bruidsevent in de zaak van Ann Rombaut, fiere onderneemster in een van de leukste winkelstraten uit de regio. Voor aanstaande bruiden is er een huismodeshow met jurken van Aire Barcelona.

Het kloppend hart van de Molenstraat dat zijn de kleine zelfstandigen en Ann Rombaut is een van hen. Couture Ann is haar leven, de Molenstraat volgens haar de mooiste straat van Aalst en ver daarbuiten. "Mijn mama Linda is in 1976 begonnen met de winkel. Ik was drie maanden oud en ze vernoemde de winkel naar mij: Couture Ann. Ik groeide als klein meisje op tussen de bruiden en vanop de trap in de winkel keek ik toe op het werk van mijn mama. Stap voor stap heb ik de kneepjes van het vak zo geleerd", zegt Ann. De mama van Ann is enkele jaren geleden overleden en Ann zet haar werk verder. "Ze is in 2011 gestorven, een paar jaar na mijn vader. Het was een enorm sterke vrouw, we waren hecht team met passie voor perfectie. Ik probeer haar werk verder te zetten met een warm onthaal en een huiselijke sfeer. Het is haar levenswerk dat ik voortzet", zegt Ann.

3 Ann op haar trouwdag met haar mama.
Aire Barcelona / RV Ann op haar trouwdag met haar mama.

Ook dames met een maatje meer vinden hier zeker wat ze zoeken. "Op een professionele en geruststellende manier vinden wij steeds de juiste jurk voor het juiste meisje tussen het mooie aanbod aan zorgvuldig uitgekozen collecties (o.a. Ladybird, Aire Barcelona, Jarice, Morilee,...). Ben je op zoek naar een totaalpakket van kop tot teen met schoenen, juwelen en accessoires? Dan ben je bij Couture Ann aan het juiste adres. Ook de bruidsmeisjes en mama's van de bruid zijn bij ons aan het juiste adres. Het is ons doel dat elke dame met een stralende glimlach hier buitenwandelt", zegt Ann.

Haar hart klopt voor haar winkel én de Molenstraat. "Ik werk hier al heel mijn leven, dit is mijn straat hé. Al wie ervoor pleit om de Molenstraat autovrij te maken, komt mij tegen. Ik zal mij daar altijd blijven tegen verzetten. De Molenstraat is uniek, vol met kleine zelfstandigen. Waarom vind je nog nauwelijks kleine zelfstandigen in de andere winkelstraten? Ze zijn niet meer bereikbaar", zegt Ann Rombaut. "Dat men eerst andere problemen oplost, de grote samenlevingsproblemen, maar dat ze ons hier laten werken", zegt Ann.

Bij Couture Ann zijn er regelmatig bruidsmodeshows en donderdag 18 oktober vindt er zo eentje plaats. Er worden een 40-tal jurken getoond tijdens de modeshow. Deze modeshow draait rond de jurken van Aire Barcelona. In het voorprogramma worden er jurken van Belgische ontwerpers getoond. De plaatsen in de winkel zijn beperkt en Ann vraagt om te reserveren via 053/77.90.34.

3 Een bruidsjurk van Aire Barcelona.
Aire Barcelona / RV Een bruidsjurk van Aire Barcelona.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer