Het nieuwe logo van het speelplein van Aalst.
stad Aalst Het nieuwe logo van het speelplein van Aalst.

Nieuwe naam voor vakantiespeelpleinwerking: speelplein Kirrebisj

De vakantiespeelpleinwerking van de stad Aalst heeft een nieuwe naam: speelplein Kirrebisj. “De nieuwe naam is Aalsters voor ‘gek’, wat past bij de identiteit van het speelplein, maar ook bij de kinderen, animatoren én Aalst”, zegt de stad.

‘t Speelplein Aalst wordt voortaan Speelplein Kirrebisj. “De nieuwe naam is Aalsters voor ‘gek’, wat past bij de identiteit van het speelplein, maar ook bij de kinderen, animatoren én Aalst. Eén speelplein met meerdere locaties om kinderen een zorgeloze en echte vakantie aan te bieden waar naar hartenlust kan worden gespeeld, is het uitgangspunt van speelplein Kirrebisj”, zegt de stad Aalst.

De nieuwe naam werd gekozen uit 76 mogelijk opties. “De stuurgroep van het speelplein stelde een top drie samen en de animatoren maakten de uiteindelijke beslissing. Ook het speelpleinlogo, een blauwe beer, had een opfrissingsronde nodig. Het resultaat is een gek figuurtje in de kinderhuisstijl van de stad waardoor het volledig past bij de nieuwe naam”, zegt de stad Aalst.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer