Met jezelf kunnen lachen. Dat deed ook Ilse Uyttersprot tijdens Aalst Carnaval nadat ze de wereldpers haalde met ‘het beruchte filmpje’, blikt onze hoofdredacteur regionieuws Frederik De Swaef terug.
BELGA / Photo News Met jezelf kunnen lachen. Dat deed ook Ilse Uyttersprot tijdens Aalst Carnaval nadat ze de wereldpers haalde met ‘het beruchte filmpje’, blikt onze hoofdredacteur regionieuws Frederik De Swaef terug.

Exclusief voor abonnees

Onze hoofdredacteur Frederik De Swaef neemt afscheid van zijn burgemeester die was zoals Aalst zelf: “‘Ons Ilse’ is niet meer”

Oud-burgemeester van Aalst Ilse Uyttersprot (53) is met geweld om het leven gebracht. Onze hoofdredacteur regionieuws Frederik De Swaef, zelf Aalstenaar, neemt afscheid. “Uyttersprot wàs Aalst: ruw, rechtuit, flamboyant en een vechter.”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ine Van Cauwenberg

    Slaap zacht, lieve Ilse!!!

  • Carine Cousserier

    Moet de hele cinema over haar verleden ook nog eens vernoemd worden?? Ze waren met 2en niemand stribbelde tegen dus mensen aub zwijg nu over het priveleven van andere dit doet nu niets terzake

Lees meer