5 Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd bij het ongeval
Koen Baten Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd bij het ongeval

Opnieuw ongeval waarbij auto op file inrijdt op N45, bestuurster gewond afgevoerd

Deze ochtend reed ook al een wagen van Touring wegenhulp in op een file.

Op de N45 ter hoogte van de Eigenstraat in Denderhoutem is opnieuw een zwaar ongeval gebeurd waarbij een personenwagen ingereden is op de file aan de verkeerslichten. Een tweede wagen werd onder een vrachtwagen geduwd. Hierbij raakte een bestuurster gewond. Deze ochtend vielen er in Erembodegem op de N45 ook al drie gewonden bij een soortgelijk ongeval. In totaal zijn er vijf voertuigen volledig vernield in beide ongevallen. 

Het ongeval gebeurde omstreeks 16.00 uur in volle avondspits. Een Renault Talisman merkte de file aan de verkeerslichten op de N45 richting Ninove te laat op en reed in op de Ford voor hem. Door de hevige klap botste de Ford tegen de vrachtwagen voor hem. Een bestuurster raakte door de klap gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval ontstond er een zware file in de richting van Ninove. Beide voertuigen zijn volledig vernield en moeten getakeld worden. 

5 Er ontstond opnieuw veel verkeershinder.
Koen Baten Er ontstond opnieuw veel verkeershinder.
5 De wagen van Touring wegenhulp reed in op de file.
Koen Baten De wagen van Touring wegenhulp reed in op de file.

Deze ochtend gebeurde er op de N45 in tegenovergestelde richting ook al een zwaar ongeval. Een bestelwagen van Touring wegenhulp reed er toen rond 07.45 uur in op de file die er stond aan het rondpunt Albatros. Hierbij raakten drie andere voertuigen zeer zwaar beschadigd. Er vielen ook drie gewonden, waarvan een iemand een tijdje in levensgevaar. Ook hier was de N45 twee uur lang versperd voor de takelwerken. 

5 De schade aan de voertuigen was groot.
Koen Baten De schade aan de voertuigen was groot.
5 De Renault kwam onder de vrachtwagen terecht door de zware klap.
Koen Baten De Renault kwam onder de vrachtwagen terecht door de zware klap.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Alfons Delaar

    Tja, sinds de komst van de trajectcontrole rijden we allemaal veel dichter op elkaar omdat we niet meer kunnen/willen/durven voorbijsteken. Met alle gevolgen van dien. Maar het was voor de verkeersveiligheid en niet voor de opbrengst, toch?

  • Gunter Temmerman

    Dat krijg je dus met een trajectcontrole dat ze allemaal aan elkaars gat hangen, met alle gevolgen van dien !!

Lees meer