Petra Verleysen
RLA Petra Verleysen

Pop-up aan De Werf: “100% elektrische scooters en motoren”

Petra Verleysen uit Aalst houdt dit weekend een pop-up open waar ze Elektra EV met 100% elektrische scooters en motoren verkoopt. De pop-up bevindt zich de De Coninckstraat, tegenover cultuurcentrum De Werf.

De Aalsterse Petra Verleysen staat mee aan de wieg van Elektra-ev, een bedrijf dat scooters, microcars en motoren verkoopt. Er zijn een negental modellen, die verschillende snelheden en actieradius halen. “De brommertjes gaan 45 km per uur, de motoren tot 125 per uur. Ze zijn dit weekend tijdens Cirk! allemaal te zien in de De Coninckstraat”, zegt Petra. Het bedrijf belooft dat het bij aankoop van een elektrische brommer het rijbewijs van de jonge koper terugbetaalt. Maandag namiddag geeft Petra nog een opendeur.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer