TELEX

Zondag na de wedstrijd van Eendracht Aalst tegen Gullegem start de voorverkoop voor de jaarlijkse carnavalsmatch van vrijdagavond 5 februari. Vanaf maandag zijn tickets te verkrijgen tijdens de openingsuren van het clubsecretariaat, elke weekdag van 13 tot 17.30 uur. Meer informatie is te verkrijgen via http://www.eendracht-aalst.be/nieuws/ticketing/item/2648-voorverkoop-carnavalsmatch.


Vanaf 25 januari 2016 kan je de Zjangsken-app downloaden om een heuse stadszoektocht te doen met als beloning een polsbandje van Zjangsken. Met de preventiecampagne 'Ne goeien band me Zjangsken' wil de stad jongeren aanzetten om, net zoals het carnavalsfiguurtje Zjangsken, carnaval te beleven op een leuke en veilige manier. En dat kan volgens de preventiecampagne perfect zonder alcohol. De actie is gericht op jongeren van 14 tot 16 jaar.


De tekenwedstrijd voor kinderen is vervangen door een filmwedstrijd. Prins carnaval 2015 Joeri zet mee zijn schouders onder dit project en roept de leerlingen tot 12 jaar op om een filmpje te maken over hoe zij Aalst carnaval beleven. De zes klassen die dit op de origineelste manier doen, mogen tijdens de 'Dag van het Kind' gratis op alle attracties. Juffen en meesters kunnen het filmpje nog indienen tot 26 januari bij de dienst Toerisme. Zij kunnen op voorhand een gratis usb-stick afhalen op deze dienst.

Lees meer