Laurent Depoitre
Photo News Laurent Depoitre

Topaffiche voor Eendracht Aalst in de beker: tegenstander is AA Gent

Eendracht Aalst speelt zijn volgende bekermatch tegen niemand minder dan eersteklasser AA Gent. Een derby in de provincie Oost-Vlaanderen dus, die waarschijnlijk in Gent zal plaatsvinden.

“Eendracht Aalst werd zopas uitgeloot in een thuiswedstrijd tegen AA Gent. De cupmatch wordt gespeeld in de week van 25 september”, zegt meldt Eendracht Aalst. De wedstrijd zal bijna zeker in de Ghelamco Arena plaatsvinden. De wedstrijd tegen AZ Alkmaar om de 100ste verjaardag van Eendracht te vieren, mocht niet doorgaan in het Pierre Cornelisstadion omwille van veiligheidsredenen en een onaangepaste infrastructuur. Vorig jaar was er wel nog een bekermatch tegen Sporting Charleroi. Burgemeester D’Haese (N-VA) was niet bereikbaar om daarover uitsluitsel te geven.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • pierre De Smet

    Eendracht en het stadsbestuur gaat niet goed samen .

  • Bart Van De Keer

    Blij weerzien met Depoitre kijk er al naar uit

Lees meer