3 Het verkeer moest er vertragen om door de tunnel te rijden.
Koen Baten Het verkeer moest er vertragen om door de tunnel te rijden.

Tunnel in Aalst loopt onder water door hevige regenval, ook op andere plaatsen problemen met water

De hevige regenval van woensdagavond heeft op verschillende plaatsen kort voor overlast gezorgd. Dit was onder meer het geval op de Boudewijnlaan in Aalst en op het Wijngaardveld in Hofstade. In Aalst stond de nieuwe tunnel grotendeels onder water door de hevige regenval. Het verkeer kon er nog wel langsrijden, maar moest dit met de nodige voorzichtigheid doen. 

3 De tunnel in Aalst liep onder water door de hevige regenval
Koen Baten De tunnel in Aalst liep onder water door de hevige regenval

Ook op het industrieterrein aan het Wijngaardveld stond een kant van de baan een tijdlang blank door het vele regenweer. Verder waren er ook kortstondig problemen in Haaltert op de Stationsstraat. Daar was een putdeksel omhoog gekomen en stroomde het water weg. Dit probleem liep tot aan de Diepeweg en de Bruulstraat. Burgemeester Veerle Baeyens liet de brandweer langskomen die het probleem snel onder controle had. 

Her en der werd er ook melding gemaakt van afgerukte takken op de weg, maar de grote schadegevallen bleven gelukkig uit. 

3 Ook op het Wijngaardveld was er korte wateroverlast.
Koen Baten Ook op het Wijngaardveld was er korte wateroverlast.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jean-Marie DE KEGEL

    Lucsken toch, en de tunnels in Brussel, Luik, Bergen... ???

  • Luc Janssens

    Nieuwe tunnel en loopt al onder . Dit kan alleen als je DJN de werken laat uitvoeren

Lees meer