2 De uitbaters van de Irish pub kregen een briefje: ‘Welkom in Oilsjt’.
Irish Pub De uitbaters van de Irish pub kregen een briefje: ‘Welkom in Oilsjt’.

Uitbaters Ierse pub krijgen ‘Welkom in Oilsjt’-brief: “Dit doet deugd”

Aalstenaars blijven maar brieven naar mekaar sturen. Dit keer was het wel een leuke brief die in de bus viel van Ingrida Tankeliun en Edgar Tarlap van de Ierse pub aan het station. ‘Welkom in Oilsjt’ stond er te lezen.

De uitbaters van de Ierse pub St-James Gate in Aalst ontvingen deze week een haatbrief. Vanochtend ontvingen ze opnieuw een brief, maar dit keer gelukkig een veel vriendelijkere.

‘Welkom in Oilsjt! Edgar en Ingrida, keep up the good work’, staat er te lezen. Onderaan staan de nationale vlaggen van Litouwen, België, Ierland en Vlaanderen en ook de stadsvlag van Aalst.

“Wat een mooi begin van de dag”, schrijven de uitbaters. “Bedankt voor zoveel steun en mooie woorden de voorbije dagen. We houden van jullie allemaal. Onze deur en ons hart staan altijd open voor onze klanten. Speciale dank aan de schrijver van dit laatste briefje. Door jou voelen we ons welkom”, aldus Edgar en Ingrida.

2 Ingrida en Edgar van de Aalsterse Irish Pub.
RLA Ingrida en Edgar van de Aalsterse Irish Pub.

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Maria Arens

    Wat gebeurde in de kamer deze middag deed ook deugd, ik kreeg er bijna tranen van in de ogen dat er veel mensen voor het GOEDE gaan.

  • Maria Scheuts

    Wie mijn taal niet eert, is mijn geld niet weerd. Hun gedrag kan alleen in Vlaanderen, respect begint bij jezelf.

Lees meer