De uitbaters van 't Half Maantje
Van de Winkel De uitbaters van 't Half Maantje

Vier weekends pop-up ‘Wunderbar’ in café ‘t Half Maantje

Café ‘t Half Maantje in de Pontstraat in Aalst gaat in september weer open als pop-up bar ‘Wunderbar’. Vier weekends lang caféplezier verzekerd. De bar is elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend. De opbrengst gaat naar de bouw van een nieuw KSA-lokaal.

Een groep vrienden worden tijdelijk de cafébazen van ‘t Half Maantje in de Pontstraat, dat in september de ‘Wunderbar’ zal heten. “Het vroegere Half Maantje wordt in september een pop-up bar, de ‘Wunderbar’. Op vrijdag 6 september starten vier weekends caféplezier. Spring binnen met al je collega’s voor de afterwork en blijf hangen tot in de vroege uurtjes. We zijn elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend”, zeggen de uitbaters.

“Tijdens een brainstorm met een aantal vrienden, allemaal oud-KSA’ers, kwamen we op het idee om een café open te houden ten voordele van het nieuwe KSA-lokaal. Café ‘t Half Maantje is altijd een vaste waarde geweest in Aalst, maar tegenwoordig staat het café leeg. Alles is er wel nog aanwezig om een café open te houden. Zo kwamen we op het idee van een pop-upbar”, vertelt Joyce Van De Winkel, mede-organisator van het café. Elke vrijdag, zaterdag en zondag van september zal de Wunderbar zijn deuren openen vanaf 15.30 uur. “Zo willen we zowel een afterwork-evenement zijn, als een café voor wie graag tot de vroege uurtjes blijft hangen.”

Op vrijdag 6 september staan de dj’s van Late Night Smoking achter de draaitafel. Er is een afterwork vanaf 16 uur, dj’s vanaf 21 uur.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Robin Van Den Berghe

    Wat een fantastisch concept. Ik kom zeker eens langs!!!

Lees meer