Kidical Mass
JP Swirko Kidical Mass

Vul de pronostiek in: Wie is het snelst in Aalst tijdens spits? Auto, trein/bus of fiets?

Op donderdag 19 september organiseren de lokale afdelingen van de Fietsersbond van Haaltert, Erpe-Mere, Affligem en Aalst een gezamenlijke spitstest. Wie is er het snelst op de Grote Markt van Aalst: auto, trein/bus of fiets?

“Tijdens de ochtendspits nemen de verschillende vervoersmodi (fiets, auto en openbaar vervoer) het tegen elkaar op om te onderzoeken wat het snelste transportmiddel is om vanuit de omliggende gemeenten naar het centrum van Aalst te geraken. Het doel van deze test is om de mensen te laten nadenken over welk vervoersmiddel ze kiezen tijdens de spitsuren”, aldus de Fietsersbond.

“Vrijwilligers zullen met fiets, auto, bus of trein starten in Haaltert (gemeentehuis), Erpe-Mere (station van Bambrugge), Moorsel (dorp) en Affligem (bushalte Hekelgem Zandtapijt)”, zegt de organisatie.

Wie wint volgens jou? Vul hieronder jouw pronostiek in:

Poll

Het snelste vervoersmiddel in de ochtendspits in Aalst is:

  • Openbaar vervoer 7%
  • Auto 7%
  • Fiets 86%
653 stemmen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Veerle de Meyst

    Al jaar en dag Met fiets van Affligem naar aalst en smeller dan Met wagen/ bus

  • Bart Steppe

    Ben het eens met Linda waarom geen bromfiets

Lees meer