Ron Moss in Le Bourguignon met uitbaatster Natalie Bruenin en kunstenaar Glenn Bracke.
Rutger Lievens Ron Moss in Le Bourguignon met uitbaatster Natalie Bruenin en kunstenaar Glenn Bracke.

Wereldberoemde acteur Ronn Moss dineert in Fonduehuisje

Ronn Moss, de wereldberoemde acteur van The Bold and the Beautiful, zat deze avond te tafelen in Aalst. Hij dineerde in restaurant Fonduehuisje Le Bourguignon. Moss is in het land voor tv-opnames bij VRT.

Op uitnodiging van de Aalsterse kunstenaar Glenn Bracke kwam Ron Moss naar Aalst voor een diner in Fonduehuisje Le Bourguignon, een restaurant aan de Albrechtlaan. “Hij is in het land voor tv-opnames bij de VRT”, zegt zijn manager. “Dat zal rond Valentijn volgend jaar op de buis te zien zijn.”

In de zomer van 2017 was Ronn Moss al eens in Aalst, hij dook dan op aan de start van het Natourcriterium. “Ik ben al een handvol keren in België geweest. Muziek en theater, daar ben ik tegenwoordig mee bezig. En volgende week naar Brussel voor opnames voor een programma op de nationale televisie”, zegt hij.

Hij was trouwens erg te spreken over het diner in het Fonduehuisje in Aalst. “Ik had wat schrik, want waar ik vandaan kom is fondue iets met heel veel gesmolten kaas, en dat ligt al snel op je maag. Vanavond heb ik geleerd dat het ook erg lekker en verfijnd kan zijn en dat er helemaal een kaas bij te pas hoeft te komen”, zegt Ronn.

Glenn Bracke, de Aalsterse kunstenaar, werkt met Ronn Moss samen voor een kunstwerk. Zo zal hij de handen van Ronn Moss in het brons vereeuwigen. En Moss helpt hem ook met de lancering van zijn nieuw parfum Summer Snow.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer