Fee in The Voice.
VTM Fee in The Voice.

Fee uit The Voice zingt voor Warmste Week in jeugdcentrum Kadans

Jeugdcentrum Kadans in Aalter doet op zaterdag 30 november zijn duit in het zakje voor de Warmste Week, en zet onder andere Fee uit The Voice op het podium.

Kadans gaat zaterdag voor een muziekavond. De opbrengst van het evenement gaat integraal naar project Kamutamba in Zambia. Dat is een vzw die in samenwerking met het Sint Theresa’s Mission Hospital centen inzamelt voor de werking van het ziekenhuis.

Onder andere Fee Loobuyck uit Knesselare, enkele maanden geleden nog finaliste van The Voice van Vlaanderen, komt op zaterdag 30 november het beste van zichzelf geven in Kadans. HAWER en Sensi-P, twee jonge talenten vervolledigen de affiche van de benefietavond. Afsluiten gebeurt dan met een winterse afterparty.

Het eerste optreden start om 20.30 uur. Kaarten kosten 5 euro.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer