Julie Vandenberghe bereidt gezonde en lekkere tapas in haar Jules Bar.
Foto Joeri Seymortier Julie Vandenberghe bereidt gezonde en lekkere tapas in haar Jules Bar.

Jules Bar wordt eetcafé met tapas

Aalter krijgt er vanaf dit weekend een nieuw eetconcept bij. Julie Vandenberghe opent haar Jules Bar op het dorpsplein van Bellem.

Julie Vandenberghe verdiende al haar sporen in 't Klein Duimke en had een zomerse pop-up op de Markt in Aalter. Vrijdag opent ze haar Jules Bar in Bellem, op de plek waar vroeger de krantenwinkel zat. "Aalter heeft al een gigantisch aanbod aan horeca, dus heb ik gezocht naar iets helemaal anders", vertelt Julie. "Het wordt een eetcafé waar je van tapas kan genieten. Niet de klassiekers, maar leuke gerechten zoals aubergine met ricotta, bloedworst met pastinaak, een lasagne zonder pasta, een croque-rol, zelfgebakken taart of bananenbrood. Op zondag serveer ik ook ontbijt. In een mini-winkeltje zal je heel wat van mijn zelfgemaakte producten ook kunnen kopen. Want dat is de rode draad: ik maak zoveel mogelijk dingen zelf, met aandacht voor gezonde en lekkere producten."


Jules Bar houdt op 8, 9 en 10 december, en op 15, 16 en 17 december een try-out. Vanaf 4 januari echt open: van donderdag tot en met zondag, telkens vanaf 9 uur. Voor meer informatie kan je surfen naar www.julesbar.be.


(JSA)

Lees meer