Een archiefbeeld van Wings and Wheels.
Anthony Statius Een archiefbeeld van Wings and Wheels.

Twee dagen ‘Wings and Wheels’ op militair domein Ursel

Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus wordt de 18e editie gehouden van ‘Wings and Wheels’, op het militair reservevliegveld van Ursel.

Er worden dit weekend meer dan 350 militaire oldtimervoertuigen tentoongesteld, en er komen meer dan 600 re-enactors hun bivak in de stijl van de Eerste Wereldoorlog, Tweede Wereldoorlog of Vietnam opslaan. “We hebben alle moeite gedaan om de voornaamste tanks te verzamelen die gebruikt werden ten tijde van de bevrijding van België”, zeggen de organisatoren. “De zware legermaterialen worden met fierheid op het vliegveld voorgesteld aan het grote publiek. We hebben dit weekend ook een grote militaria-markt. Er komen ook oude legervliegtuigen overgevlogen, er staat een flightsimulator, we hebben een paracommando Death Ride, retrokermis en een spiegeltent met live-muziek van toen.”

Kaarten kosten 10 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis. Ook gratis parking. Info: www.wingsandwheels.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer