Zo zag de kinderrommelmarkt in Dendermonde er onlangs uit.
Copyright : Geert De Rycke Zo zag de kinderrommelmarkt in Dendermonde er onlangs uit.

Vanaf nu inschrijven voor allereerste kinderrommelmarkt in Kadans

Jeugdcentrum Kadans in Aalter organiseert binnenkort voor het eerst een kinderrommelmarkt.

De kinderrommelmarkt wordt gehouden op zondag 31 maart, maar wie wil deelnemen kan zich vanaf nu inschrijven. “Alle kinderen geboren tussen 2007 en 2014 kunnen deelnemen aan de kinderrommelmarkt”, zegt schepen Mathias Van de Walle (CD&V). “De kinderen moeten begeleid worden door een volwassene om te mogen verkopen. Ideaal om speelgoed kwijt te geraken waar je niet meer mee speelt, en een extra centje in de spaarpot te krijgen.”

Deelnemers betalen 5 euro voor een standplaats. De opbrengst gaat naar de vzw Feestvarken, die zorgt voor verjaardagsfeestjes voor kinderen in kansarme gezinnen. Inschrijven moet voor 15 maart gebeuren. Inschrijven kan op www.aalter.be/kinderrommelmarkt. Info: 09/325.71.71 of jeugd@aalter.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer