2 De organisatoren van de Verlichte Boerderijtocht.
Anthony Statius De organisatoren van de Verlichte Boerderijtocht.
2 Een beeld van de vorige editie van de Verlichte Boerderijtocht.
RV Een beeld van de vorige editie van de Verlichte Boerderijtocht.

Verlichte Boerderijtocht Bellem en Hansbeke viert tiende verjaardag

De Landelijke Gilden van Hansbeke en Bellem en de KVLV van Hansbeke organiseren op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus de tiende Verlichte Boerderijtocht.

De fietstocht langs verlichte boerderijen lokte de voorbije jaren 2.000 tot 3.000 deelnemers per dag. Ook vrijdag en zaterdag kan je de avondfietstocht beleven. De inwoners langs het parcours worden uitgenodigd om hun huis of tuin mooi te verlichten, met lampjes, kaarsen en theelichtjes. Langs het parcours zijn er vier stopplaatsen. Je betaalt 5 euro om mee te rijden. Drank en hapjes op de stopplaatsen zijn zelf te betalen. Elke deelnemer maakt ook kans op een ballonvlucht voor twee personen. Er moet wel een tien voorkomen in je naam of adres. Ook fonetisch is toegestaan, dus ook een Martine kan in de prijzen vallen.

Info: www.verlichteboerderijtocht.be.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eline Berlamont

    En als er in je huisnummer een 10 voorkomt ook hoop ik?

Lees meer