Vrijwilligers gaan van start met de opbouw van het Festival van de Verloren Onschuld
Stad Aarschot-repro Bollen Vrijwilligers gaan van start met de opbouw van het Festival van de Verloren Onschuld

Voor elk wat wils op Festival van de Verloren Onschuld

Ook dit jaar organiseren CC Het Gasthuis en Aleydistheater het Festival van de Verloren Onschuld. Acht dagen vol muziek, cultuur, heerlijk eten en nog zoveel meer. Een gezellige aanvulling voor Aarschot kermis. Het is ondertussen een traditie dat CC Het Gasthuis en Aleydistheater jaar na jaar de handen in elkaar slaan voor een fantastisch feest.

Het programma van het festival is goed gevuld. Donderdag 15 augustus kan je vanaf 17 uur genieten van een heerlijke portie mosselen, gevolgd door een spetterend optreden van Mr Ray (Raf Hermans) om 20.30 uur. Liefhebbers kunnen ook zaterdag 17, zondag 18 en donderdag 22 augustus van een portie mosselen komen genieten.

Ben je een filmliefhebber? Ook dan kom je aan je trekken. Vrijdag 23 augustus om 21.30 uur kan je in openlucht de film ‘Once’ komen kijken. Zaterdag 24 augustus om 14 uur kan je dan weer de benen strekken tijdens een cultuurwandeling door Aarschot. Op de tussenstops kan je genieten van een lekker glaasje wijn met tapas. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Eigen lied

Frans Vanvlasselaer van de groep Frans’ Connection staat dit jaar voor de 15de keer op het podium van het festival. Om dat te vieren, schreef hij een eigen lied, waarin je onder andere te weten komt waaraan het festival zijn naam te danken heeft. Hoe verliest iemand zijn onschuld in de attractie ‘de rups’ op de kermis? Klik op de link van het lied en kom het te weten! Tijd om de keel te smeren voor deze meezinger van formaat!

Het volledige programma van het Festival van de Verloren Onschuld vind je op http://www.aleydistheater.be/ en https://www.hetgasthuis.be/

Het lied over het festival kan je beluisteren op https://youtu.be/-GWlfHghWkw.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer