Baba Yega komt dansen op het Laar

Aartselaar gaat dit weekend al bruisend de zomer in. Naar aanleiding van het feest van de Vlaamse gemeenschap pakt de gemeente uit met een groot feestweekend.

Op vrijdag krijgt CC 't Aambeeld Rik Van Cauwelaert te gast. De journalist en voormalig hoofdredacteur van Knack geeft er om 20 uur een gelegenheidstoespraak over de Belgische politiek. Voor de feestelijke toets wordt gezorgd door cabaretier Karel Declercq. Hij neemt in 'Brave Little Belgium' politici, sporters en BV's op de korrel.


Na de huldiging van enkele verdienstelijke inwoners wordt de avond afgesloten met een samenzang van de Vlaamse Leeuw en een receptie.


Zaterdag staat Aartselaar in het teken van het Openluchtbal op het Laar. De dansers van Baba Yega, winnaar van Belgium's Got Talent 2016, mogen het feest om 17.30 uur op gang trappen. Na hun show staat er een 'meet and greet' op het programma.

Barbecue

Om 17.30 uur kunnen inwoners ook aanschuiven voor een barbecue. Vooraf inschrijven is niet nodig. Om 20 uur wordt het podium ingepalmd door Ontpopt, een partyband die talloze Nederlandstalige klassiekers in een nieuw jasje steekt. DJ Mario mag de avond afsluiten. (BCOR)

Lees meer