Voorzitter Jo Willaert (rechts) en Carl Sas van Kiwanis Aartselaar overhandigen de de chocoladeverrassingen aan OCMW-voorzitter Hilde Heyman (N-VA).
RV Voorzitter Jo Willaert (rechts) en Carl Sas van Kiwanis Aartselaar overhandigen de de chocoladeverrassingen aan OCMW-voorzitter Hilde Heyman (N-VA).

Kiwanis Aartselaar geeft paascadeautjes aan woonzorgcentra en kwetsbare gezinnen

Serviceclub Kiwanis Aartselaar gebruikt deze paasperiode om een corona-actie op touw te zetten. Zowel de lokale woonzorgcentra als kwetsbare Aartselaarse gezinnen ontvangen een attentie.

Kiwanis Aartselaar laat zich tijdens de paasperiode van zijn beste kant zien. De serviceclub heeft een pakket vol met chocolade versnaperingen overhandigd aan OCMW-voorzitter Hilde Heyman (N-VA). Zij zal de lekkernijen verder verdelen onder de kwetsbare gezinnen in Aartselaar. Ook de bewoners en het personeel van de woonzorgcentra Zonnewende en Zonnetij mogen zich als een paasgeschenk verwachten. Voor hen voorziet Kiwanis een 550-tal plantjes met een aanmoedigend kaartje.

“Onze afdeling maakt deel uit van een wereldwijde vrijwilligersorganisatie die zich inzet om de wereld in positieve zin te veranderen”, zegt voorzitter Jo Willaert. “Onder meer door naleving van de gulden regel een ander te behandelen zoals je zelf graag behandeld zou willen worden. Zo schenken we ieder jaar ook uitgebreide kerstpakketten aan de kwetsbare inwoners uit Aartselaar.”

Lees meer