Brasserie In Den IJzerwinkel heeft de deuren gesloten.
Mozkito Brasserie In Den IJzerwinkel heeft de deuren gesloten.

Bekende brasserie In Den IJzerwinkel sluit de deuren

De bekende brasserie In Den IJzerwinkel op de Markt in Asse heeft de deuren gesloten. De zaak kwam de voorbije maanden in slechte papieren en gisteren werd beslag gelegd op een deel van de inboedel.

Officieel zijn de zaakvoerders van Den IJzerwinkel met vakantie, maar de kans dat de zaak nog heropent is klein. Zaakvoerder Dries Van Mileghem (54), die al sinds 1987 met hart en ziel Den IJzerwinkel openhoudt, is zwaar aangeslagen. Hij wil pas later communiceren. Den IJzerwinkel was zijn levenswerk en onder impuls van Van Mileghem en zijn echtgenote groeide de zaak de voorbije 32 jaar uit tot een gerenommeerde vaste waarde op de Markt.

In Den IJzerwinkel is niet de eerste horecazaak die dit jaar de deuren sluit. In januari ging ook de al even bekende brasserie De Oorzaak dicht. Die zaak werd intussen overgenomen door een nieuwe uitbater.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer