5 Filip Schaukens en Frieda Bernau voor hun getroffen woning. De pick-up eindigde ondersteboven in het midden van de straat.
Mozkito Filip Schaukens en Frieda Bernau voor hun getroffen woning. De pick-up eindigde ondersteboven in het midden van de straat.

Exclusief voor abonnees

Bestuurster van pick-uptruck vlucht te voet nadat ze woning ramt en over de kop gaat: “De straat lag bezaaid met flesjes en bakken bier”

Een jonge bestuurster heeft zondagnacht een ravage aangericht in de Bellestraat in Essene. Ze ging met haar pick-up uit de bocht, ramde dezelfde woning twee keer en kwam vervolgens op haar dak in het midden van de straat terecht. De straat lag bezaaid met flesjes en bakken bier. “Zelfs bijna een kilometer verder kwamen mensen op straat kijken omdat ze de knal hoorden”, zegt de bewoner.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Hendrik Patyn

    Er zijn dubbel zoveel ongevallen met elektrische wagens, met Tesla's nog meer, misschien eerst deze afschaffen, zou toch logischer zijn. Enkele dagen geleden een Tesla x die juist hetzelfde heeft veroorzaakt, en deze moet van gewicht niet veel onderdoen met een Dodge ram. Mr Pycke, Amerikaanse zijn nog veiliger, daardoor Toyota Tundra gekocht ipv van Hilux, rij maar eens een helling op met een 2l diesel met 3,5t aan je trekhaak

  • Patrick Verdeyen

    Belgisch systeem is zeer goed ineengestoken

Lees meer